Info om Storebrand MasterCard

Mastercard

Storebrand MasterCard er et gunstig kredittkort for deg som er kunde hos den norske storbanken. De tilbyr to ulike varianter av sitt kredittkort, der man kan gå for den vanlige «standard»‐varianten, som er helt gebyrfri. Eller så kan man velge det lille ekstra og gå for en «Premium»‐variant, som kalles for Platinum. Videre her skal vi først og fremst fokusere på betingelsene for det vanlige kredittkortet fra Storebrand, som har mange nok fordeler til at det kan anbefales til Storebrand‐kunder.

Fordeler med Storebrand MasterCard

Storebrand MasterCard er et gunstig kredittkort med mange fordeler. Uansett hvilket kredittkort fra Storebrand du har, så får du tilgang til rabattprogrammet «Betal smart» som er et eksklusivt tilbud fra Storebrand. Her får du faste rabatter hos mange forretninger og kjeder, inkludert hoteller, butikker, restauranter og nettbutikker. Gjelder over hele landet! Bonusen du får varierer, men ligger vanligvis mellom 5 til 20 prosent. Her er det helt klart mye penger å spare.

Utover dette så har kredittkortet Storebrand MasterCard fordeler som reise‐ og avbestillingsforsikring inkludert. Dette gjør at du kan spare noen tusenlapper årlig på å si opp reiseforsikringen du har til vanlig i banken. Husk å sjekke vilkårene for den aktuelle reiseforsikringen før du legger ut på reise.

Betingelser og priser

Betingelsene for samtlige kredittkort fra Storebrand er gode. Den vanlige varianten har ikke noe årsgebyr, og gir deg en kredittgrense opp mot 100 000 kroner. Går du for Platinum‐varianten, så koster dette deg 690 kroner i året, men du kan få opp mot 200 000 kroner i kredittgrense. Uansett hvilket Storebrand MasterCard du har, så kan du utsette betalingen med inntil 45 dager uten at det koster deg én krone i renter. Skulle nedbetalingen bli lengre enn dette, så vil den effektive renten ligge på 20,23 prosent. Dette er slettes ikke ille.

Kortet har utover dette gebyrer på uttak i minibank (3% av uttaksbeløp), og det vanlige kortet har ikke noe årsgebyr. Det koster ikke noe å bruke Storebrand MasterCard, verken i butikker eller i norske nettbutikker. Skal du ha reiseforsikring på den vanlige varianten, så koster dette 390 kroner årlig.

Hvordan søke om kredittkortet

Du søker om kredittkortet gjennom nettbanken til Storebrand. For å søke om Storebrand MasterCard er du nødt til å være kunde hos banken fra før av, og du må ha den faste lønnskontoen din hos Storebrand. Følgelig er dette kredittkortet kun aktuelt for de som allerede har Storebrand som sin faste bank, eller for de som vurderer å skifte bank. Søkeprosessen er for øvrig veldig enkel når man først er inne i nettbanken – da bestiller du ditt nye kredittkort gjennom noen få museklikk.