Kredittkort som tilbyr rabatt på hotell

remember-mastercard

Visste du at du kan spare penger på å bestille hotell med kredittkortet ditt? Flere av de norske kredittkorttilbyderne har avtaler med hotellkjeder både innen‐ og utenlands, som kan gi deg prosentvise rabatter fra 5 til 50 prosent dersom du benytter deg av kredittkortet når du bestiller. Enkelte kredittkort har til og med avtaler med gigantnettsteder for hotell og overnatting som Hotels.com og Expedia.com, så her kan man spare penger uansett hvilket hotell man ønsker å bo på. Her skal vi se på fire kredittkort fra fire forskjellige selskaper som tilbyr rabatt på hotell og overnatting, både på hoteller i Norge og i utlandet.

Ikano Visa

Med kredittkortet Ikano Visa (og de øvrige kredittkortene fra Ikano Bank) får du tilgang til det selskapet selv kaller for «Fordelsportalen», som inneholder mer enn 200 forskjellige tilbud i alle bransjer. Hotell og overnatting er en av disse bransjene, og i skrivende stund har selskapet avtaler med godt over 20 ulike hoteller. Dette gjelder både i Norge og utlandet. Kredittkortet har ikke avtaler med noen spesifikk kjede, men har et godt utvalg av hoteller både i små og store byer. Rabatten varierer fra å være nokså liten til ganske stor.

VIP-CCVIP Credit Card

Med kredittkortet VIP Credit Card får du naturligvis rabatter som passer godt for en ekte VIP – eller «Very Important Person» som det egentlig står for. Når vi er inne på temaet hoteller, så har tilbyderen en avtale med hele Scandic‐kjeden som gir deg 10 prosent rabatt på hvert eneste opphold i Norge. Skal du bo på et Scandic‐hotell i Sverige og Danmark, så er rabatten på henholdsvis 5 prosent og 6 prosent. I tillegg til dette har kredittkortet avtaler med enkelte spesifikke hoteller i Norge, så her er det helt klart mye penger å spare dersom man ofte overnatter på hotell.

re:member

Kredittkortet re:member MasterCard er spesielt kjent for sitt fordelsprogram som gir deg rabatter i mer enn 200 norske nettbutikker, men tilbyderen kan også friste med gode rabatter på hotell og reise. Det er først og fremst på First Hotel‐hoteller på Øst‐ og Vestlandet man får 10 prosent rabatt på gjennom kredittkortet, men også enkelte andre enkeltstående hoteller sparer man den samme summen på. I tillegg til dette får man rabatter på opp mot 25 prosent i et par hundretalls nettbutikker, der blant annet Expedia.com og Hotels.com står på listen, og der bestiller man jo tross alt hotell.

Santander Red

Sist, men ikke minst, så har vi kredittkortet Santander Red, som gir tilgang til fordelsprogrammet Kickback fra Santander (dette gjør for øvrig også de øvrige kredittkortene som tilbys av banken). Her har man en fast avtale med Comfort Hotel‐kjeden, som gir deg fast rabatt på alle overnattinger i hele Skandinavia (Norge, Sverige og Danmark). Rabatten automatisk blir lagt til når du betaler for overnattingen med ditt Santander‐kredittkort. I tillegg til dette har banken avtaler med nettsteder som Expedia.no og Hotels.com, der man sparer henholdsvis 8‐ og 7% på å bestille hotell med kredittkortet. Mye muligheter, med andre ord!